2012-02-29
 22:50:52

Skåttdagen

Idag är det skåttdagen! ;D händer var fjärde år ;)
2012-02-28
 21:34:35

Tack Tussann

Tussann gjorde en rosa outfit till mig! ;) Hade redan boleron, men jag köpte iaf. bandet! Tack så mycket tussann! Och ja, om någon annan här har "karriär" - så säg till, så ställer jag mig kö! ;D (brukar göra en deal, ställer du dig i kö hos mig, så ställer jag mig hos dig!)

2012-02-28
 20:52:17

Jakten på Scuba fortsätter!

Jag kanske är dum, jag det vet jag redan. Jag söker en enda klänning, tar onödiga risker - ja, gör allt. Men jag ska ha den innan jag slutar, jag tänker inte ge upp! Man lär sig av misstag inte sant? Jakten på Scuba Dress fortsätter, och jag har en aning om den kommer göra det sålänge jag finns kvar.

2012-02-28
 20:07:26

*onödigt inlägg*




Är det bara jag som är sådan som gillar stör mig otroligt mycket när man inte har t.ex 100 SD's utan typ 98? Eller ja, det spelar ingen roll det är 489, då strör jag mig på att det inte är ett nytt hundratal! 428 är okej, men över 70 blir jag galen, och msåte sälja något för att få mer "jämt"! Jag är inte precis normal x3 Det jag ville komma fram till är att jag har sålt så jag har "99" i slutet, och väääntar på att det slå om till nytt hundratal snart!

2012-02-28
 19:58:55

Lär dig stava

Starcoints? Haha är så van vid att skriva det nu! Samma med poxy, trodde det hette så i ett helt år!



Proxy inte Poxy

Starcoins inte starcoints



Lär dig stava Lily!

2012-02-28
 18:33:39

Stardoll sätter nya regler

Varför begränsa oss från att ändra land nu då? :o
2012-02-27
 21:20:40

Mortal Kiss UPD: bilder

Tack till Flican1 som fixa dessa!
2012-02-27
 16:39:05

Erbjudande

2012-02-27
 16:38:33

Nytt i BASIC

Nytt I BASIC!
Så vad tycker ny, hiss eller diss? Var de förra plaggen bättre?
2012-02-27
 15:41:57

Mitt konto har risk för att bli raderat

Jag  är så trött på att Stardolls chatt alltid "hackar", så jag och JustinLover28 bytte Stardoll-MSN igår. Idag har vi båda fått ett mejl om att vi har brutit mot reglerna och har risk för avstängning O_o
Seriöst? Fixa chatten, eller låt oss fixa en egen! Irriterande som tusan, visst det är för säkerheten, men Stardoll kanske borde veta att det finns massor av klubbar där folk visar bilder på hur de ser ut IRL? Räknas det inte som att bryta mot reglerna då eller? Antagligen inte. SEn får man visst inte byta plagg med andra...men det är ju det som är kul? Man får skylla sig själv om man blir lurad - allt är på egen risk - eller vad tycker ni? Det är ju tråkigt att det finns personer som stjäl och luras, men det kommer det alltid göra!

Btw. Är jag inte kvar en vacker dag - så har jag troligen blivit raderad!
2012-02-27
 11:54:00

27/2

Har ni sett? XFashion-LoverX är med på listan av StarDesign jewelry!
Fast inte så konstigt, hennes peruker är ju sperfina!
2012-02-27
 10:11:00

Lillelilleskutt försöker jämföra två olika MeDolls

Det finns hur många olika "sminkningar" som helst på Stardoll.  Här jämför jag två stycken som skiljer sig väldigt mycket åt. Den vänstra är gjord av en tjej på 10 år, medan den högra är gjord av en en tjej som är 18 år.

Den högra tycker jag ser väldigt "levande" ut, sminkningen gör att dockan ser väldigt "vuxen" ut. På den vänstra bilden är dockan väldigt sminkad, samt munnen och ögonfransarna gör att den ser väldigt överdriven ut.

Men det är somsagt helt två olika "sminkningar" !  Det är ju  det som är grejen  med Stardoll att man får köra sin  helt egna stil OCH överdriva om man nu vill det ;)
2012-02-26
 14:03:56

Vrida armar o ben?

Tycker inte ni att man borde kunna ändra armar och ben? Vrida dem o så?
Blir lite tröttsamt att alltid har dem likadant...just nu skulle jag vilja ha armen framåt, eftersom jag flyger.
Jag ser så sned ut nu...
2012-02-26
 10:31:00

Dagens fråga - klubbar?

Kommer ihåg när man precis blev medlem, ocg gick med i alla möjliga klubbar! Deltog i massa mangers-tävlingar/kollage-tävlingar osv. Var supersocial helt enkelt. Sen kom det en tid, då jag bestämde mig för att gå ur de flesta klubbarna pga. att de ändå var inaktiva. Fattar inte poängen med att hänga i "småklubbar" med 10-30 medemmar. Blir bara tjatigt när man får mejl om nya "toppämnen". Men just nu önskar jag man kunde gå ur även klubbar som inte finns tillgängliga längre, dvs dem man har gått med i genom manuell proxy. Visst, mn får inga mejl från dem - men det är "störande" när man ska hitta AbsolutSwe eller sweden.


Är ni medlemmar i många klubbar?

Finns ju personer som är medlemmar i hur många som helst - och nej, det är såklart inget fel med det!
Själv skulle jag bara inte orkar x) Haha kanske för jag är en typiskt latmask, som inte orkar nått xP
2012-02-25
 19:04:13

"karriär"


Jag har precis skickat lite broudcast, för jag har nämligen köpt "karriär" funktionen! :D
Thihi ni är välkomna ^^



2012-02-25
 17:55:51

DvF rosetter

Köpte precis denna DvF Bow av fabulouss, och precis någon sekund efter skrev en tjej att hon är en "scammer".
Bravo Lily, nu bidrar jag med pengar till en person som lurar andra. Usch, nej det känns inget bra alls, jag vet hur ledsen man blir när någon lurar en :/ Visst, man kan ju tänka sig att tsuny50 kanske ljuger? Men jag tror inte det, för jag såg att hon skrev i fabulouss GB, "give my clothes back" som sedan fabulouss raderade. Dessutom så har fabulouss låst sin GB för alla, vilket de flesta scammers gör för att inte bli upptäcka lika lätt.


Men man märkte att något var skumt från hela början. Först så skrev hon "köp nu pris är 200 SD's" och jag "jag köper den" Sen helt plötsligt reserverade hon den för 280 Sd's, men då klagde jag och sa att vi hade en deal på 200 ju. Hon typ "jag ska ändra", och så ändrade hon till 224, utan att ens reservera. Då började jag ana att något var fel, som om hon inte ens tog affären seriöst.


Schysst att tsuny50 varnade mig - dock lite försent - men ändå ;)
Sen vill jag även tacka vivi_345, som jag tack vare henne har denna svart rosett ;)
2012-02-24
 21:48:48

Tääääävling! (non-ss)

UPD: Faaann....Min idè fungerade visst inte. Här försöker man göra allt lite mera rättvist, men så fungerar det inte ens om jag betalar dubbelt så mycket för att non-ss ska få lite smink! Jag blir galen! Iaf, som ni rättade mig, så visade det sig att man bara kan återvinna starcoints-saker som non-ss -.-'
Ni som hann skicka in, jag ska fixa andra priser till er från SuiteShopen. 
(denna bild är lånad från stardollzerosv) Länk till sminket hääär!
Dags för en tävling igen!
Denna gånger är det faktiskt så att endast non-ss ska kan delta. Lite oretvist, men det kommer komma
andra tävlingar där endast Superstars kan delta framöver, så egentligen är det inte mer än rättvist.

Man kan vinna smink för max 16 Sd's ( jag skickar "gåvor" för 2 SD's st, som du sedan återvinner - och vipps! Du har SD's till sminket ;)

För att delta:

*Du måste vara non-ss


* Skriv i en kommentar vilket smink du vill ha för max 18 SD's, ladda gärna upp en bild på t.ex tinypic eller en blogg, som du sedan länkar adressen till.  Eller, Skriv en tydligt beskrivning om vilket smink du vill ha istället.



Skulle vara kul om vinnaren ställde upp en en liten intervju här på bloggen, men det är såklart frivilligt! :D


Juste - detta är en tävling på tid. Personerna som skickar in svar snabbast - vinner!
Allt smink på bilden är bara exempel,  man får välja vilken/vilka produkter som helst - bara det inte kostar mera än 18 Sd's!
2012-02-24
 18:57:25

Medoza designar ;)

Har ni sett vilka söta designer Medoza gör?



kostar 12 SD's alternativ 150 sc/St ;)
2012-02-24
 18:35:44

Kaos i AbsolutSwe



Det råder ingen bra stämning i AbsolutSwe längre. Trådra försvinner, mangers blir blockade hux flux, andra blir anklagade, den anklagade påstår sig vara hackad. Folk blir sura, skriver taskiga kommentarer, vissa välher sida, andra väljer att gå ur klubben. Det är total kaos. Tussann - klubbägaren - gör så gott hon kan för att fixa till det. Men det är läskigt! :S Hur kan man bli hackad utan att ge ut sitt lösen? :O Ingen går säker känns det som.

Dessutom tycker jag synd om den hackade, hon erkänner i sin press att det var hon som tog bort trådar osv, och att hon tänker sluta, och nu säljer ut alla sina plagg för 2 SD'st! Men samtidigt påstår hon från en annan docka att det inte är hon som är online på hennes riktiga docka.


Som många andra försöker jag reda upp detta problem. Men jag funderar på att bara gå ur klubeben och strunta i allt, och låta andra lösa det. Det är inte så trevligt att höra på hur andra "väljer sida" argumentera för det "rätta"

2012-02-24
 17:55:45

Mejl

Kanske ska köpa den där rosa jackan ändå?
Ojdå? Vad händer här...? Ska FOLK stänga ner helt :O 50 % får man iaf, inte missa ;)
2012-02-23
 21:17:44

HB scarf i starplaza

Nu har Hot buys Scarfsen kommit ut i butiken! Finns I FallenAngel, och kostar 9 Sd's
Sjäv tycker jag den är sitsnygg! Passar säkert jätte bra till olika outfits ;)
Om jag får sålt en av mina Hot buys, så ska jag köpa denna scarfsen. Men för tillfället måste jag nog spara lite på pengarna. Så vad tycker ni om den? Hiss eller Diss?
2012-02-23
 20:54:07

Ideal

Majoriteten av alla Stardoll-dockor som är "aktiva" och ej fake gjorda, har höfterna på det "smalaste" läget, och brystet på det mellersta. Då kan man ju ställa sig frågan varför?
Varför väljer inte de flesta att sina medolls ska se ut såhär? För det är precis som IRL...


Det är sorgligt. Det är i alla fall vad jag tycker. Att vi inte bara kan vara nöjda? Att inte alla kan räknas som lika fina. Tänk om modellerna varierades lite? Ibland långa, ibland korta , ibland smala, ibland mulliga, ibland ljushyade, ibland mörkhyade. Då skulle säker många flera vara nöjda med sig själva ;)
Och nej...missförstå mig inte. Jag är inte heller 100 % nöjd med mig själv, jag är lika påverkad som alla andra av idealen.
2012-02-22
 20:26:25

När det närmar sig sommaren

När det närmar sig sommaren så ska lillelilleskutt bära denna sommar-aktiga HB outfit^^
IRL har jag redan börjat klä mig i blusar och tunna tröjor, ÄVEN om man måste ha massa andra tjockare plagg över. Dessutom håller isen på att smälta, där jag bor så det är super halt! ELLER så är det inte tänkt att man ska klackar på vintern? Fast jag brukar inte ha såååå höga, runt 5-6 cm det borde man väll klara av?
Vilken stil har ni IRL?
2012-02-21
 21:08:52

Nytt i Tingeling

Finns en rosa i liknande modell i Evening Falls för 23 SD's, Tingeling's svarta kostar endast 12!

Wooow! Tre nya våningar i  Tingeling butiken!

Jag som just klagade på att Tingeling inte var som förr, med mera gammeldagsstil med peruker

och så ;) Denna kollektion kanske inte har ”barcok” stilen precis, men den är ändå ”annorlunda” och sticker ut lite grann!  Är förtjust i outfit  10, speciellt den visa kjolen, så den ska jag i alla fall ha. Sen tycker jag outfit 12 var ganska snygg, passar om man vill vara lite "flickig" o söt.



Vilka gillade ni?

2012-02-20
 21:55:19

Designkrångel

Jija3, vill medela att stardesign troligen krånglar jut nu. Designen sparas inte ordentligt vilken är supertråkigt!
Hoppas det fixar sig snart, våra duktiga designers bli nog inte så glada av detta ^^
2012-02-20
 19:50:47

Museum Mile

Sen har det även kommit nytt till Museum Mile. Något jag tyckte var roligt är dessa "bågar" eftersom de rör sig ;D Dock liite dyrt med 42 SD's styck...?
2012-02-20
 19:47:10

Erbjudande

Själv tycker jag inte ens outfiten är snygg, dessutom kommer den troligen aldrig få något "värde" pga. den antagligen inte kommer gå att sälja. Så ja, jag vet faktiskt inte varför man ska köpa "superstar" eller "stardollars" för att få den :o Dessutom tror jag man kan klara sig fint som stjärna på catwalken, med sin egna outfit som är mycket mera personlig, vare sig man är superstar eller non-ss!
2012-02-19
 20:43:02

Inrednings-hjälp?



Jag bestämde mig plötsligt för att tömma alla mina rum, men har inte orkat fixa dem, latmask som jag är xP Nu är snart ett av mina 18 rum klara, ska bara lägga till lite mera detaljer och så.

Men har ni några bra tips och deèr om vad jag kan göra utav mina andra 17 rum?  Tacksam för lite idèe hjälp! ;)
2012-02-19
 20:35:11

...

Haha gammal arktivbild

Jag är så seg just nu...Men jag lovar, jag ska förbättra bloggningen så gått det går ^^
2012-02-18
 19:34:10

♥ Peruker ♥




Varför skaffar inte Stardoll en peruk-butik? Då menar jag inte så man kan designa själv,
utan sådana som har gått att köpa tidigare. Nuförtiden finns det bara en i DECADES, för 90 sc





Fick en schysst kommentar från eerie_haven som visst hade sett mig på Catwalken ^^

Lite synd bara att perukerna inte syns på "profil-bilden"





2012-02-18
 00:10:42

Änglavingar

Har ni sett mina  nya praktiska änglavingar?
Likadana svarta finns att köpa i fallen Angel för 25 SD's, och ett par röda går att köpa  för 13 SD's hääär !

Själv tycker jag det vore fräckt att ha sådana bord i sin suite, synd bara att det inte säljs!
2012-02-17
 19:09:17

Nytt i archive

Den rutiga klänningen, har likadan modell som en blå som tidigare funnits som gratissak.
2012-02-17
 19:03:11

Nyhets-mejl

Lite nyhets-mejl alla har fått ^^
2012-02-15
 20:51:31

Land går inte att ändra längre

Okej? Nu kan man inte ändra land själv längre ;O Undrar om det inte blir lite jobbig för Stardoll om alla ska mejla när de vill byta land? För det händer ju rätt ofta att man byter för "skojs skull"
2012-02-15
 12:35:10

Ändrat igen?

Föresten så är det fler klänningar som är är "kopior" !

Vänta lite nu...Har Stardoll ändrat igen? :o
Hmm..hmm det var väll så att klänningen först såg ut så som till höger, men sen ändrade Stardoll den
till den vänstra modellen, eftersom det var en kopia av en gammal LE? De som hunnit köpa den innan,
den ändrades hade kvar den som likande LE. Sen ändrades alla klänningarn till LE versionen, men nu verkar Stardoll ändrat tillbaka igen? Så vi som inte hann köpa klänningen i LE verison från första början har nu fått den andra O_o Tråkigt, jag som ville ha LE versionen... :/
2012-02-15
 12:18:50

Nya design studier

Har ni sett den nya att Stardoll har uppdaterat design-studierna? Gäller både StarDesign inredning och StarDesign mode.
2012-02-14
 20:50:04

Svar på på frågestunden

Hur gammal är du?
- 14.
Vad heter din bästa kompis?
- jag har ingen riktig "bästis", men jag har massa andra kompisar som bryr sig om mig,
och som jag gillar att hänga med ;)

Vad gör du när du inte sitter vid datorn?
- Då brukar jag oftast läsa. Eller typ plugga fast det är trist :3 

Stardoll: Hur länge har du varit medlem på stardoll?
- Sedan slutet av 2009

Hur länge till tror du du är kvar på hemsidan?
- Alltså jag fått för mig att jag ska nå 10.000 starpoins innan jag slutar, så ett tag till förhoppningsvis ;)
Sen vet man ju aldrig om det händer något speciellt i IRL, som gör att jag väljer att sluta tidigare.

Vad brukar du göra när du är inne på stardoll?
- Antingen hänger jag i AbsolutSwe, eller så kollar jag bazaaren, eller så byter plagg med andra ;)

Favorit plagg IRL?
- Hmm, det blir nog mina svarta jeans och ett linne till ;)

Vilket är ditt favorit plagg på Stardoll?
- Har flera stycken, men här är några ;)



Swing Coat, Hot Buys vest, Miranda At Met Ball, Hot Buys Studded Berret, Valli Inspired Top, Charcoal Obi bow top belt.



2012-02-14
 17:32:45

Alla ♥♥♥ dag

Idag är det alla-hjärtans-dag! 




Passa på att skicka några starcoints paket till era vänner, det ska i alla fall jag göra ;D
2012-02-14
 10:10:00

Gamla Stardoll

Minns ni de gamla ”munnarna” och ”frisyrerna”? Tycker själv det ät tråkigt att Stardoll tagit bort dem för gott. Vissa var faktiskt riktigt snygga ;)

2012-02-13
 10:21:01

Frågestund!! :D

Edit: Har fått in ganska få med frågor, så jag svarar när jag har fått in fler!


Hej Hej!

Tänkte att jag skulle ha frågestund här på bloggen ;)


Det behöver inte vara "stardoll-frågor" utan det kan vara IRL också ;)


Så fråga på, vad som helst - allt mellan himmel och jord ^^


Ska försöka svara på det mesta ;)


2012-02-12
 21:20:45

!!!

Nästan läskigt att jag faktiskt fick köpt "platforms" idag, helt spontant av divagirl824, för endast 70 SD's! Trodde jag skulle behöva betala runt 300 -400 SDs för dem, men nepp så blev det inte ^^

Vilken tur att jag sålde HB wool sweatern, annars hade jag aldrig hafr råd x)


Okej, sorry jag vet - skriver typ bara om  vad jag köper. Men ni får jätte gärna tipsa om vad jag ska blogga om! ;D
2012-02-12
 14:48:37

Swing Coat

club.pink kontaktade mig i min gästbok och sa att hon sålde kappan, som fanns i min wish-list :)
Så idag fick jag köpa den för 67 SD's (har äntligen tjänat in lite genom att sälja några HB's)

Super snygg, älskar den! Haha skulle vilja ha en sådan i IRL också!
2012-02-12
 12:33:00

AbsolutSwe's egna magazin

Japp, så var man med i AbsolutSwe's egna magazin :D
Lust att läsa? kika in på _Lollipop10_'s album vetja! Eller varför inte kolla deras egna blogg?
www.asmagazin.blogg.se !

2012-02-11
 14:21:45

Vinröd klänning ^^

Hittade denna vinröda klänningen för endast 61 sc i starbazaaren ;)
Men sen vill jag tillägga att jag tycker stardoll verkligen borde förbättra starcoints-plaggen! Finns ju nästan
inget snyggt!? Och hallå? Majoriteten av alla medlemmar är faktiskt non-ss, så det skulle inte skada att göra
det lite mera rättvist.
2012-02-11
 13:18:46

My friend zehspitzen

Min vän zehspitzen, är med på  listan för topdesigners! ;)

Visste faktiskt inte ens att hon designade :o
2012-02-11
 11:43:00

Nytt i Tingeling

Nya Tingeling plagg i straplaza, så vad tycks?
Själv skulle jag vilja ha outfiten ovan.
Men måste säga att jag själv gillar bättre när Tingeling säljer gammaldags
- eller "udda" plagg.
Skulle inte tacka nej till denna ^^
2012-02-11
 10:42:00

Nya platforms


Har ni sett att jag har nya skor nu? ;) Bytte precis dem med Tanya714.
Saknar mina gamla platforms, men ska se till att köpa nya sådana när jag väl har pengar igen ;)
2012-02-10
 20:41:54

Februari Hot buys

Vad tycker ni om Februari Hot buysen?

Själv gillar jag scarfsen och koftan tjejen har på sig ;) Även glasögonen var väll rätt snygga ^^
Tycker dock att kläderna var lite "höstiga" än "våriga" ? Men kanske bara jag som tycker så xD
2012-02-10
 20:32:23

Ett ointressant inlägg x3

Haha, kolla! När min dator laddar får jag ett extra ansikte x3
Men seriöst, jag vet faktiskt inte vad jag ska blogga om :@
2012-02-10
 20:28:55

"My best friends"

Använder ni era "best friends" platser?
Själv använde jag dem för ett tag sen, men sen la jag av pga. att jag har så många olika vänner.
Något jag verkligen ogillar är när andra frågar i chatten "Snälla, kan vi bli best venner plz plz!!"
2012-02-09
 20:06:59

Fixade lite gratissaker från HTGF

Nu har jag äntligen laddat ner massa gratissaker, vilket jag inte har gjort på länge. Tycker inte Stardoll erbjuder några snygga längre...? Bara massa "reklam-prylar" o skit . ;O
Passade även på att fixa några till Pingvinen100, som "övrraskning". Är så avensjuk på hennes som är utomlands, vill ha värme - inte massa snö och kyla!
Och sen fick jag ett mejl från "Monster High" dock kom jag bara till klubbsidan när jag klickadepå bilden ;0
Kanske inte tillgänglig för oss i Sverige?
Valen passar i Titanic rummet ^^
2012-02-08
 20:43:34

Nu kan jag "länka"

Sen vill jag även tacka selena_ok98, som lärde mig hur man "länkar" till andra bloggar i menyn! Har försök med det innan men aldrig hittat ^^



2012-02-08
 20:37:48

Après-Ski

Vad tycker ni om , erbjudandet "tag tre betala för 2" då?
Själv har man ju i alla fall kvar sina starcoints, så starcoints-köp blev det!
2012-02-08
 20:32:45

Ännu en fake-doll

Ännu en störande "fake-doll" som spammar mig GB. Något Lily borde har ignorerat.
2012-02-07
 22:04:46

kvhekh, är bara för gullig! ♥


kvhekh , eller Elin som hon heter är bara för gullig! För att muntra upp mig visade det sig att hon reserverat två varor till mig i sin bazaar! Kände verkligen att jag inte kunde ta emot två så fina plagg, men lurig som hon lyckades hon övertalat mig x) Tusen tack, snällaste Elin, jag står i skuld till dig 


2012-02-07
 20:45:46

Tekopps-tävling ^^


I samband med att jag håller på med att inreda ett nytt rum med inspiration av just "tekoppar"
har nu alla läsare här på bloggen chansen att vinna en i valfri färg ;)


För att delta ska du kommentera vilken av länkarna som leder till Garbriella9771,
och glöm inte att skriva vilken färg på tekoppen du vill ha!
Hemlig suite 1
Hemlig suite 2
Hemlig suite 3
Hemlig suite 4
Edit: Blogg se krångar idag igen, så texten har blivit "ihop tryckt" - försöker lösa det senare.
Visst bli man snygg? xD
2012-02-07
 16:28:10

Gratis Superstar grejen är helt "fake" O_o





Är 100% säker på att denna extra text med "Icke-Superstar kommer ha en begräsad variant av medlemskapet under den gratis Superstardagen" fanns där när erbjudandet dök upp. Mejlade därför Stardoll för att dubbelkolla, från min andra docka.




Mejlade en gång till idag, när funktionerna som SS frisyrerna och bazaaren inte fungerade och fick detta svar,




Där ser man - lite för bra för att vara sant det där med gratis superstar.
2012-02-06
 15:51:54

Stardoll gör något åt saken iaf.

Något har i alla fall hänt, hennes press är "DELETED" av personalen. Alltså har Stardoll har insett att hon har, säljer olagligt. Detta hade säkert inte upptäckts om inte över 50 personer hjälpt mig att anmäla henne.
Har skickat mera information,bl.a hur hon lurade mig, till Stardoll idag. Har även bett dem kolla mina snygga bildbevis, så vi får se vad som händer. Ett litet "hopp" har man ju kvar ^^
2012-02-05
 22:45:51

Ny Header

Så ja, vad tycker ni om bloggens nya header?
Ska ändra lite andra saker på designen, så fort jag får tid, så håll utkik! ;)
Passar till Alla-hjärtans-dag som närmar sig med små steg ;)
Har någon slags gratis provmånad av Photoshop, vilket är awesome! ;D
2012-02-05
 22:37:17

Vänner är betyder mest

Oj! Faktiskt riktigt många medlemmar som ställer upp och anmäler adomas2.
Skit schysst, trodde aldrig det skulle vara så många som hjälper till och stöttar! Tusen tack!
Sen undrar jag om det verkligen är kul att ha massa värdefulla plagg, om man nu inte har några vänner?
Hade själv inte tyckt det vore särskilt kul att ha massa RARES, om över 50 personer som ogillar mig pga att jag stjäl av andra. Fattar inte hur scammers tänker. Antagligen är det väll bra avensjuka, så att du stjäl istället för att spara och köpa själva.
Vänner som ställer upp för en betyder mycket mera än värdefulla plagg och snygg suite, om ni frågar mig!
2012-02-05
 13:36:42

Det är tyvärr sant



Ja, det är tyvärr sant. Dum som jag är gick jag på det. Vad gör man nu liksom? Tack i alla fall som läser min press, och har hjälpt mig att anmäl henne. Om man räknar ihop hur mycket på ett ugefärg skulle bli i SDS,
så blir det nära på 3000 :/





DKNY lip print scarf, värd ca 400 SDs
LE Rose Keyhole swimmingsuit, värd ca 200 SDS
DKNY Sequin T-shirt, värd ca 1500 SDs (jag betalde 1000 SDs, men det var ett "lyckoköp")
DKNY Sequins Shirt, vet jag ine dagens värde på, men betlade själv 444 SDs för den
+ 800 Sds = Totalt 3344 SDs ?


Ja, nur ska man snabbt bestämma sig vad man ska göra åt situationen, att få tillbaka det jag har förlorat kan jag glömma, och varnat andra har jag redan gjort.

Funderar på att sluta, för bara ett tag. Och nej, grejen går inte ut på att andra ska tycka synd om mig, det
är mitt egna fel att jag gick på det. Men nu när hon har "budgivning" på min klänningen, kommer andra att råka ut lika illa som jag, (ev pga av mig)

På något sett har denna tråkihet ändå fått mig att inse, vad jag egentligen gör av mitt liv. Jag har ju inte precis blivit bedragen på 3444 IRL Kr, eller förlorat massa av mina IRL Plagg! Det är ett spel det handlar om, och det kunde har varit mycket värre.

Folk dör pga. svält, eller kyla, folk blir rånade i IRL, och här sitter jag och
tjatar om att jag har blivit lurad på min värdefulla klänning och massa pengar, som finns i ett spel!

2012-02-03
 21:16:51

Måste lära mig O_o

Måste lära mig när man ska skriva "De" och "Dem"! Som ni säkert har sett, så är jag inte så bra på att skilja dem åt. En tjej skrev ett inlägg på Stardoll hur man ser tänka, så jag ska försöka att förbättra mig. Vill ju inte att andra ska störa sig på mig precis!

"Jag stör mig på när folk skriver "dem" hela tiden. Tex om nån kompis har skrivit en saga och så står det "dem gick och handlade", "dem köpte äpplen", "dem gick hem". Vet inte varför men det är något jag stör mig jättemycket på.

"Dem" ska gå att byta ut mot "mig" i en mening, tex "han köpte en bil till dem!" funkar, eftersom det går skriva "han köpte en bil till mig!". "Han köpte en bil åt jag", så skriver man ju inte.
"De" ska gå byta ut mot "jag". "De ville ha ett nytt nagellack" och "Jag ville ha ett nytt nagellack", det funkar! Inte "mig ville ha ett nytt nagellack".
Väldigt onödig grej och störa sig på, jag är medveten om det. Ursäkta min lila svenskalektion, min svenskalärare har lärt mig detta^ så jag har inte hittat på det ;) Inte riktat mot någon särskild! "
2012-02-03
 20:53:40

Det är den jag är

 

Jag har verkligen underbara kompisar. Missförstå mig inte,

ibland tror jag det låter på mig som om alla försöker vara elaka mot mig, och säger saker som sårar mig. Det är inte sant.

De kan väll inte hjälpa att de ibland råkar prata eller säga något som gör mig ledsen, när det faktiskt inte är riktat ”just till mig”? Alla har faktiskt rätt att säga vad de vill. Kanske någon annan tar illa på om vad jag säger/pratar om? Visst jag gillar inte alla deras diskussioner, men då är det väll mitt ansvar att inte lyssna? Seriöst, jag vill inte vara tjejen som alla är rädda för att såra, så det inte vågar säga sina åsikter osv.

Jag vet att de älskar mig, men ändå tvivlar jag och önskar att någon kunde säg det, men vem behöver inte det? Och det fick jag idag. Blev otroligt rörd.

Jag menar man går inte precis runt och frågar ”tycker du om mig precis som jag är?” såklart folk  då säger ”ja” vad ska de ska annars säga?

Men när någon säger rakt ut ”jag tycker om dig precis som du är, utseende spelar ingen roll, det är insidan som räknas” ”jag tror de flesta andra också tycker det”, önskar jag att jag kunde svara något i stil med ”Vet du hur mycket det betyder för mig att du säger detta!?” Så löjligt att man blir så glad av två meningar, och så löjligt att man ”behöver höra att folk gillar en” Personer med bra självkänsla oroar sig inte, för de vet redan. Personer med dålig självkänsla



2012-02-03
 20:26:24

Cut-it Valentine

Ska ni testa? Jag har testat de andra "Cut-it" så jag ska nog göra det ;)
2012-02-03
 20:25:01

Svea.Stardoll besöker

Har ni sett? Svea.Stardoll har besökt MallyMolly! Trodde inte Sve besökte "vänner" särskilt ofta? Rätta mig om jag har fel, hon kanske har besökt "alla" idag. Ni vet så som hon gör med alla nybörjare, fast hon egentligen inte gör det på riktigt x)
2012-02-02
 18:15:36

"Tjäna Stardollars!?"

2012-02-02
 18:10:23

Kan dagen blir bättre?

Kära läsare, kan dagen blir mycket bättre? Tror inte det, gar fått två nya ovanliga plagg till min Mortal Kiss samling! :D
Vi kan börja med att tacka Justinlover28, som berättade att ANNIEDAWN31 sålde glasögonen. Sen vill jag tacka FashionMonarch som mejlade mig om att hon kunde sälja kappan ;)
2012-02-01
 20:31:37

Hot Buys Outfit



Fick för mig att jag skulle ändra outfit idag till, vilket jag inte har gjort på länge ;)

Gold Dot Top - ELLE
Hot buys vest - BonjourBizou
Hot buys short - RIO
Hot buys Tights - VOILE
Hot buys Studded Berret - BojourBizou
Hot Buys Bracelet - Fudge
Audrey Boots - Stardoll


Själv blev jag väldigt nöjd! ;)

2012-02-01
 19:47:27

24 timmars superstar erbjudande



Alla har fått ett mejl, med erbjudande att bli ss i 24 timmar om man svarar rätt på alla frågor om säkerhet på Stardoll.

Själv hoppas jag att man ska kunna sälja på sina 24 timmar som ss, för då ska jag sälja över plagg från mina andra dockor till Lilelilleskutt ;)