2012-03-22
 10:00:00

Hur gör man för att få 12 starpoints per dag?

Starpoints får vi alla, men hur gör man för att vara säker på att få 12 som är max, per dag? Jag klickade på olika artiklar under "hjälp > Starpoints" och tänker visa dem här:

HUR TJÄNAR JAG STARPOINTS?

Du tjänar Starpoints varje gång du loggar in och leker på Stardoll. Som t.ex. styla Stardolls, skapa ett album och Sceneries, lämna kommentarer och skriva i din Starblog. Ju mer du leker och ju oftare du besöker Stardoll desto fler Starpoints tjänar du. Så fort du har tillräckligt många Starpoints kommer du att börja få belöningar. Gå till "Mitt konto" för att se hur du ligger till med poängen och för att se belöningarna. Flytta muspekaren över en belöning för att se var du hämtar den eller köper den.

 

 

VAD ÄR STARPOINT-SYSTEMET?

Du kan tjäna Starpoints genom att vara aktiv på sajten - tillexempel genom att styla olika dockor, skapa kollage, kommentera, skriva i din blogg etc. Klicka på kronan i ditt profilkort för att se din Starpointstatus och om du har några belöningar som väntar.

 

 

FUNGERAR KEDJEBREV?

NEJ inga kedjebrev eller andra uppmaningar till fusk fungerar. Det är emot Stardolls regler att skicka sådana och kan leda till att man får sitt konto raderat. Kom ihåg: ALLA meddelanden från Stardoll är märkta med Stardolls logga.

Som ni ser så finns det ingen "exakt" förklaring på hur man får just 12 starpoints per dag. "Vara aktiv" kan ju betyda att man är online i flera timmar, men nej det behövs inte! För att vara säker ska man se till att göra dom olika uppgifterna som står under >mitt konto > Tjäna starpoints.

Man behöver inte göra alla, men som ser måsta man variera och t.ex inte välja att rösta på 20 kollage o struna i resten bara för att det är enkelt. Jag brukar på ett ungefär göra 12 olika "uppgifter" per dag, och på så sätt få 12 per dag.

Lycka till!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

Kommentarer uppskattas verkligen! :D

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: