2012-01-09
 13:17:56

Jija3

Fick en liten chock idag när jag loggade in på Stardoll. Haden fått en nytt GB inlägg...från jija3.

 

"hej lily, minns du att jag lovade säga till innan ja slötade?, ska iaf slöta nu, känns som de e rätt tid för mej...om du vill veta vrf så står de i min press....men kmr sakna dejj göllunge :33...bajjbajj :33"



Sen läste jag hennes press...

 

 

"HEJDÅ alla mina fina underbara sAxiga galna awesome vänner…

Slötar SD nu….kmr kanske logga in ibland..men vi får se hur de blir me de…

De har tagit 3 år för mej att inse att man inte kan leva genom SD…klart jag har levt..men jag har missat mkt i mitt liv…jag har fått väldigt mkt från sd också …men vet ni vad …den tiden kommer inte räknas …nu ska jag satsa på höga betyg i skolan, det är de som räknas!

Det som är synd är att jag kommer tappa kontakten med alla er…

Men de har också lärt mej att man kan vara underbar på insidan oavsett hur man ser ut, de underbara me de är att jag älskar er fast än jag aldrig har träffat er …hur coolt är inte de?

Jag kom på hemligheten.. ;)…vi får väll se när ni gör de… den dagen ni gör de …. Så ses vi kanske i verkligheten ngn gång… vem vet? :D…. men fram till dess.. stanna på sd o ha de bara otroligt jävla awesome! :D

Ps. älskar låten..fast den inte existerar… I am no angel I am no imperfections too that´s why I love u............................."


Känns faktiskt väldigt tungt. Trodde inte det skulle vara så jobbigt eftersom vi inte har "hängt" på sistone...Men plötsligt kom jag ihåg allt vi gjort. Bloggat, Chattat, haft frågestund, passat varandras dockor osv. Jija är nog den vän jag har haft närmast.

Jag vill påpeka att jag inte är personen som kommer böna och be för att hon ska komma tillbaka. Jag menar vem vill gå ut skolan med dåliga betyg? Är stardoll viktigare än IRL? Knappast. Om hon känner att hon vill satsa ännu mera på skolan, och inte hinner med Stardoll gör hon verkligen rätt val.




Jija genom tiderna ;)




KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

Kommentarer uppskattas verkligen! :D

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: