2012-01-16
 20:18:33

IRL Tankar från lunchen

OBS! Allt har blogg.se hackar, men kan inte göra mellanrum, därför ser allt osmidigt skrivit ut just nu!
Detta inlägget skrev jag i vid lunch-tid, men kunde tyvärr inte publicera det på bloggen via mobilen...

"Jag sitter i matsalen och försöker att inte höra på  Ys och Js livliga diskussion om längd. A sitter och kollar på sin mobil mendan jag låtsas vara i drömmarnasvärld, fast jag egentligen hör allt.
För mig känns det nog ungefär desamma som en "mullig" tjej, som måste stå ut med att höra hur hennes kompisar
diskuterar hur mycket man ska väga, och hur mycket dem väger, och hur fint det är att vara smal.
De pekar på "C" som går i klassen under och säger "hur kan hon ha skor med klack?" Försöker hon bli längre, eller? Jag tittar långsamt ner på mina stövlar med klack... Försöker jag bli längre? Hmm svaret är nog ja. Föresten är C ändå längre än jag med eller utan utan klackar...
Y berättar om vilka fördelar man har som lång, man har t.ex långa ben & kan lättare göra mål på fotboll, men det kan vara svårt när man är 1,76 att hitta en kille som inte är kortare, men löser sig med tiden babblar hon på.
De babblar vidare om att de alltid varit de längsta i klassen osv. Intressant. Jag är varken 1,76 som Y eller 1,70 som J, så ja, vad ska jag flika in med?
Det var så mycket enklare när man var sisådär 7 år och inte brydde sig ett dugg om utseende! Långa som korta, mulliga eller smala, brunetter eller blondiner. Ingen brydde sig, man var bara en glad lite unge!"



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

Kommentarer uppskattas verkligen! :D

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: