2012-04-11
 20:59:21

Ålder

<script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://static.polldaddy.com/p/6128816.js"></script>
<noscript><a href="http://polldaddy.com/poll/6128816/">Hur gammal är du?</a></noscript>

Det har visat sig att ganska många ljuger om sin ålder här på Stardoll? Det är mycket coolare att verkar äldre, inte sant? Många verkar visst tycka det.


Själv tycker jag det är ganska onödigt att just ljuga.

Jag tycker man ska ha en dold ålder om man vill. Man måste väll respektera att alla kanske inte vill berätta hur gamla dom är.

Jag hade en dold ålder i flera år, delvis för att jag tycker folk lägger för mycket energi på att döma andra efter hur gamla dom är.


Men bara för det gick jag inte runt och sa att jag var typ 16, haha. Utan jag sa till alla som frågade att jag föredrog en "privat" ålder. Vissa blev väll lite irriterade, men det var bara att respektera.


Sen är det ju jätte olika från person till person hur *mogen* man är, eller hur? Alla 9/10/11-åringar skriver inte alls "snälla köp i bazaar" "plz vote for me covergirl"  "du e snyg" "100/100" och annat som kanske anses just lite *omoget.*


Visst, nu kanske det är så att jag mest brukar snacka med dom i min egna ålder, men det betyder inte alls att jag inte tycker om personer som äldre eller yngre. Jag känner personer som är 17, och andra som är 10 som det har hänt att jag pratat med ;)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

Kommentarer uppskattas verkligen! :D

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: