2012-04-16
 15:18:54

Jag fick faktiskt svar (:

Hej lillelilleskutt,

Tack för ditt meddelande och dina synpunkter.
Vi beklagar om du känner dig besviken och förstår att det är frustrerande när tekniska problem uppstår. Tro oss, vi önskar att tekniska problem aldrig kunde ske, eftersom att det förstör så mycket glädje för er medlemmar och endast är till nackdel för oss alla. Vi gör vårat bästa för att förebygga detta och reda ut de problem som uppstått.

Precis som du skriver och som tydligt framgår av din screenshot, så står namnet ('LE Pink Wrap Mini') på stenformationen när varan läggs upp i Starbazaar. Det är alltså fortfarande 'LE Pink Wrap Mini' som säljs och på så vis framgår det att varan är en LE-produkt.
Det tekniska felet bestod i att sakerna under en kort tid gick att sälja i Starbazaar, vilket givetvis är felaktigt och mycket ledsamt att det skett. Vi kan inte ge tillbaka saker som du sålt och inte Limited Edition eftersom att dessa varor är helt slutsålda. I just det här fallet kan vi göra ett undantag och ge dig mellanskillnaden på 16 Stardollars. Delvis det antalet Stardollars som du gick miste om när du sålde produkten för 44 SD och inköpspriset var 60 SD.
Vi hoppas du kan se det som en vänlig gest och ursäkt från oss. Vi tackar för dina kommentarer och åsikter kring det som skett. Vänligen återkom om du vill det, så ordnar vi en insättning på 16 SD.

Vad gäller det du skriver om att konton blir hackade och medlemmar lurade, så vill vi påtala att det enda sättet att förlora sina saker eller ett konto är genom att avslöja sitt lösenord eller göra ett avtal som innebär att man ger ifrån sig lösenordet till en annan användare. Eller att man byter sin e-postdress till någon annans. Detta är mot Stardolls regler. Stardoll uppmanar alla användare till att ALDRIG ge ifrån sig sitt lösenord.

Hälsningar
Stardolls team



Hahaha visst skriver jag bra? Så här går det till när jag framhäver jag mina åsikter! xD
Du skrev:
Hej.


Jag faktiskt besviken. Det visade sig att jag - och flera stycken har blivit lurade av er pga. era tekniska problem här på Stardoll. När kläd-kollektionen av LE kom ut för någon vecka sedan köpte jag ett par LE shorts, vita med rosa kant. Efter det hände något skumt, en LE wrap mini dök upp i min bazaar. Denna platta, såg ut som en otherworld stenplatta, och jag sålde den för 44 SDs. Sen nu efter, visade det sig vara min LE shorts!

Det är en sak, om shortsen inte varit limited och jag betlat typ 7 SD's liksom. men nu är det faktiskt så att dem kostade mig 60 SD's :O

Hade ingen aning att shortsen helt plötsligt förvandlats till en stenplatta, dessutom borde shortsen inte ens har gått att sälja, eftersom kollektionen nyligen om ut. Kan ni vara snälla att ge tillbaka dem, tack?

Det är ändå ni som har klantat till det. Vi medlemmar har nog med problem av att vi blir hackade, lurade osv. Men där får vi skylla oss själva som tar risker, men nu är faktiskt ni som har gjort fel.

Det var min åsikt(er), Tack och Hej.



Bild bevis:


http://i42.tinypic.com/1ih46v.png

http://i39.tinypic.com/sfcbqq.png





Min kommentar:

Det var jätte schysst deal, Stardoll erbjöd - mycket bättre än den jag hade vänta mig.
Trodde faktiskt att Stardoll skulle ignorera mig, och inte svara alls - som dom har gjort ett antal gånger innan, hehe. Jag får inga nya shorts, men för ett "udantag" ger dom mig 16 SD's. Yay! :D
UPD.15.37
Hej lillelilleskutt,

Vi har nu satt in 16 SD på ditt konto. Här är en kopia av transaktionen:

2012-04-16 15:18:01 refund diff for LE Mini 16 SD

Du kan själv se din transaktionshistorik och en lista över alla dina köp, dina mottagna belöningar etc. Gå till "Mitt konto" och klicka på "Transaktionshistorik". Ibland kan man behöva logga ut och in igen innan allt syns.

Hoppas du får en bra vecka och att du hittar dig ett par shorts lagom till sommaren! :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

Kommentarer uppskattas verkligen! :D

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: